שיפוד קבב וירקות עם קטשופ ביתי וצ'יפס בטטה של נדיה אליס

מנה טעימה וכיפית לילדים של שיפוד קבב טבעוני עם מגוון ירקות שאוהבים בתוספת של צ'יפס בטטה קריספי.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשיפודים:
אריזת סייטן קבב בסגנון רומני
קישוא
בצל סגול
פלפל צהוב ואדום
פטריות שמפיניון
עגבניות שרי
ספריי שמן זית
לצ'יפס בטטה:
2 בטטות
3 כפות שמן זית
4\1 כפית אבקת שום
3 כפות סילאן
כפית מלח גס
3 כפות קורנפלור
1 כפית פפריקה
לקטשופ הביתי:
קופסת עגבניות פולפה יכין
2 כפות רסק עגבניות יכין
1/2 בצל
כף שמן זית
2 כפות מייפל
1/2 כפית מלח
2 כפות חומץ תפוחים
2\1 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
1 דבר ראשון מכינים את כל המרכיבים מראש: קולפים את הבטטות וחותכים לצ’יפס ארוך בעובי של 1 ס”מ. חותכים את כל ירקות השיפודים לקוביות אחידות, ואת עגבניות השרי ואת הקבבים חותכים לחצי.
2 מערבבים בשקית זיפר סליידר את כל מרכיבי הציפוי של הצ'יפס ומכניסים גם את הבטטות. משקשקים היטב עד שכל הבטטות מצופות ומעבירים למגירה של אייר פרייר. צולים אותם בתנור אפייה כ-20 דקות.
3 בינתיים משפדים את הקבבים ואת הירקות ומניחים אותם על צלחת רחבה. מפזרים מעל שמן זית בספריי (לא ממליחים!)
4 מניחים את השיפודים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש (220 מעלות) ל-15 דקות צליה
5 בינתיים מכינים את הקטשופ הביתי: מעבירים את כל הרכיבים לכוס של בלנדר מוט וטוחנים.
6 מגישים את השיפודים ואת הצ'יפס יחד עם הקטשופ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024