מאפינס מסקרפונה ושוקולד צ'יפס של נדיה אליס

מתכון קל להכנה למאפינס טבעוני במילוי מסקרפונה ושוקולד צ'יפס. רק לערבב הכל, להכניס לתנור וזהו! קינוח חם, מתוק וטעים.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם גבינה לבנה טבעונית
2 כפות חמאה טבעונית
1 כף רסק תפוחי עץ יכין
¼ כוס חלב אורז שקדים
¼ כפית תמצית וניל
גרידת לימון מחצי לימון
¾ כוס קמח לבן
¼ כוס סוכר לבן
¼ כפית מלח
10 גר אבקת אפייה
חצי כוס שוקו צ'יפס
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר מערבבים היטב את הגבינה הטבעונית ואת החמאה עד שמקבלים קרם רך ואוורירי. מוסיפים תוך כדי ערבוב את רסק התפוחים, החלב ותמצית הווניל.
2 מוסיפים תוך כדי ערבוב גם את הקמח, הסוכר, גרידת הלימון, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לערבב
3 מוציאים מהמיקסר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עם כף עץ
4 מכניסים את הבלילה לתבנית של 10 מאפינס
5 אופים בתנור מחומם (180 מעלות) משך 20 דקות
6 כשהמאפינס מוכנים ומצוננים לגמרי, מפזרים אבקת סוכר ומעל ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024