מילקי קל להכנה בגרסא הטבעונית של נדיה אליס

מתכון קל להכנה למעדן שכולנו אוהבים – מילקי בגרסא הביתית והטבעונית. קינוח מושלם וממכר שלא תרצו להפסיק לאכול.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם חלב אורז
20 גר קורנפלור
40 גר קקאו ברא
80 שוקולד מריר
40 גר סוכר
חצי כפית תמצית וניל
125 גר שמנת להקצפה פרווה
אופן הכנה
1 בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור יחד עם כמה כפות מהחלב אורז
2 בסיר קטן מוזגים את שאר החלב ומוסיפים את הסוכר, את הוניל, את השוקולד ואת הקקאו
3 מביאים לרתיחה ותוך כדי ערבוב עם מטרפה, מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ששמנו בצד. מערבבים ומחכים לרתיחה חוזרת ומכבים את האש
4 מוזגים מיד כוסות ההגשה, עוטפים בניילון נצמד, וממתינים כשעה לקירור
5 בינתיים מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת במיקסר
6 כשהפודינג קר, מזלפים את הקצפת מעל ומכניסים למקרר עד להגשה. מקשטים עם שבבי קקאו לקראת ההגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024