תבשיל פסטה בתנור עם ראגו טבעוני וקישואים של נדיה אליס

תבשיל טבעוני של פסטה בתנור עם ראגו וקישואים. מנה מומלצת לכל המשפחה. מתאימה גם לארוחות חג ושבת.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חבילת פנה כוסמין אלב גולד
2 צנצנות רוטב בולונז נדיה'ס
2 או 3 קישואים
3 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
מלח גס
מלח
אופן הכנה
1 מרתיחים סיר מים עם כף גדושה של מלח גס. כשהמים רותחים מבשלים את הפסטה ומסננים דקה לפני זמן הבישול הרשום על האריזה. ניתן לעצור את הבישול תחת זרם של מים קרים.
2 מחזירים את הפסטה לסיר ומערבבים יחד עם הרוטב בולונז. מניחים בצד.
3 חותכים את הקישואים לעיגולים בעובי של 1/2 סנטימטר, וקוצצים את השום ואת הפטרוזיליה.
4 מטגנים את השום במחבת עם מעט שמן זית, מוסיפים את הקישואים ומקפיצים 3-4 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומעט מלח תוך כדי.
5 מוסיפים לפסטה את הקישואים, מערבבים ומעבירים את הכל לתבנית אפיה
6 אופים את הפסטה בתנור מחומם מראש (200 מעלות) כ-10 דקות, עד שיש קראסט מלמעלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024