קינוח ללא גלוטן של מוס חמאת בוטנים ושוקולד של נדיה אליס

הקינוח ללא גלוטן המושלם בשבילכם! מתכון קל להכנה של מוס חמאת בוטנים ושוקולד אוורירי, מתוק והכי טעים שיש!

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לגאנש:
80 גר שוקולד מריר
80 מל שמנת מתוקה להקצפה פרווה
למוס חמאת בוטנים:
115 גר גבינה לבנה טבעונית
125 גר חמאת בוטנים טבעונית
60 גר אבקת סוכר
2\1 כפית תמצית וניל
170 גר שמנת מתוקה להקצפה פרווה
100 גר שברי בוטנים מלוחים
קקאו לקישוט
אופן הכנה
1 קודם מכינים את הגנאש: בסיר קטן מחממים את השמנת המתוקה ומביאים אותה לרתיחה קלה. במקביל ממיסים את השוקולד בקערה שמתאימה למיקרוגל. (שני פולסים של 30 שניות אמורים להספיק). שופכים את השמנת הרותחת מעל השוקולד המומס, מערבבים ומצננים
2 בקערת מיקסר מערבבים עם וו מטרפה את חמאת הבוטנים, הגבינה הלבנה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת קרם חלק ואוורירי. מעבירים לקערה רגילה ושוטפים את קערת המיקסר
3 עכשיו מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ואז מוסיפים כמעט את כולה בעזרת לקקן לקרם חמאת הבוטנים. משאירים קצת בצד לקישוט שמכניסים לשקית זילוף עם צנתר.
4 מכניסים את המוס ואת הגנאש לשתי שקית זילוף ללא צנתר ומתחילים להרכיב את הקינוח: בצנצנות שקופות או כוסות מזלפים שכבת מוס, מוסיפים קצת בוטנים מלוחים קצוצים, ואז שכבה של גנאש שוקולד. חוזרים על כל השכבות פעמיים ובסוף מקשטים עם זילוף של קצפת וקצת קקאו מעל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024