קערת סמודי ביתי וקל להכנה של נדיה אליס

המרענן הרשמי של הקיץ! קערת סמודי עם מלאאא פירות. קינוח טעים וכיפי של נדיה אליס בגרסא הטבעונית

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסמודי:
כוס חלב אורז שקדים
2 בננות בשלות קפואות (לפרוס לפרוסות לפני ההקפאה)
4 תמרים מגולענים מזן מג’הול
2 כפיות מאקה טריקולור ברא
כף מייפל מייפל
2 כפות של אבקת אסאי ברא
תפוח פינק ליידי 1 חתוך לקוביות
חצי מנגו
4\1 כוס חמאת שקדים
5-6 קוביות קרח
לקישוט:
פירות יער
חצי כוס גרנולה
חופן שקדים פרוסים
עלי נענע
חטיף קוקוס ואננס אורגני (נטורפוד)
אופן הכנה
1 קודם כל פורסים את הבננה ומקפיאים אותה יום לפני בתוך שקית זיפר סליידר.
2 מכניסים לבלנדר את הקרח יחד עם החלב, הבננה הקפואה והמנגו. מפעילים את הבלנדר
3 כשמתחיל להיווצר קרם מוסיפים אחד-אחד את כל שאר מרכיבי הסמודי. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
4 מוזגים לתוך צלחות ההגשה, ומקשטים עם פירות יער, שקדים פרוסים, עלי נענע, קוקוס+אננס קלויים וגרנולה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024