רביולי עם רוטב חמאה, מרווה, צנוברים לימון של נדיה אליס

מתכון פשוט וקל להכנה למנה איטלקית טבעונית עשירה וטעימה. לאוהבי המטבח האיטלקי.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

אריזת רביולי שמנת פטריות נדיה'ס
100 גר צנוברים
לימון
שמן זית
מרווה
50 גר חמאה טבעונית
אופן הכנה
1 מרתיחים סיר מים עם כף גדושה של מלח גס
2 במחבת רחבה קולים את הצנוברים עד שהם משחימים ושמים אותם בצד
3 באותה המחבת ממיסים את החמאה הטבעונית יחד עם 2-3 כפות שמן זית, ואז מוסיפים בערך 10 עלי מרווה חתוכים גס
4 כשהמים רותחים מבשלים את הרביולי 3 דקות.
5 מעבירים את הרביולי המוכנים ישירות למחבת הרוטב בעזרת כף מחוררת, מערבבים בעדינות יחד עם 2-3 כפות מי הבישול של הרביולי
6 מגרדים אל תוך המחבת קליפה מחצי לימון, סוחטים את המיץ של אותו חצי הלימון ומוסיפים את הצנוברים הקלויים. ממליחים אם זה לא מספיק מלוח, מערבבים ומגישים מיד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024