סטייק טבעוני על פונדו גבינות טבעוניות ומנגולד
המתכונים טבעוניים של נדיה אליס והפעם גרסה טבעונית לסטייק על פונדו גבינות עם מנגולד מוקפץ – טעים ומומלץ גם לא לטבעוניים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסטייק טבעוני
1/2 תחליף סטייק על בסיס סייטן
2 כפות תחליף חמאה
לפונדו גבינות טבעוני
50 גרם קטיפת קשיו
50 גרם קשיו עז
50 גרם בשמל טבעוני
50 גרם חלב אורז
קורט מלח
למנגולד
2 עלי מנגולד גדולים
שן שום קטנה פרוסה דק-דק
שני כפות תחליף חמאה טבעוני
אופן הכנה
1 ממיסים את החמאה במחבת ואז מוסיפים לה את הסטייק. מטגנים היטב בשני הצדדים.
2 בסיר קטן ממיסים את הבשמל על אש קטנה יחד עם החלב. מוסיפים את שני סוגי תחליפי הגבינות וממיסים לאט לאט. אם יש צורך, מוסיפים עוד חלב. מוסיפים את המלח.
3 מוזגים את פונדו הגבינות על בסיס הצלחת. מניחים את הסטייק מעל.
4 חותכים את המנגולד לחתיכות בינוניות (לא קצוץ קטן).
5 ממיסים את תחליף החמאה באותה מחבת של הסטייק ומטגנים קלות את השום.
6 מוסיפים את המנגולד ומקפיצים לכמה שניות.
7 מניחים את המגולד מעל הסטייק ומגישים.
