לביבות קישואים טבעוניות, מתכון קל, וטעים והכי חשוב מהיר
מתכון ללביבות קישואים טבעוניות, מתכון קל, וטעים ורק ב -10 דק' הכנה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5 קישואים
2 בצלים
5 כפות טחינה גולמית
1 כוס קמח
1 כפית מלח
1⁄4 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 טוחנים את הקישואים ואת הבצל במעבד מזון
2 סוחטים את עודפי הנוזלים ומעבירים לקערה
3 מוסיפים את יתר החומרים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
4 מחממים שמן במחבת
5 יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות
6 מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה
7 מניחים על נייר סופג ומגישים