לביבות סלק טבעוניות, מדהימות וקלות להכנה
מתכון ללביבות סלק טבעוניות, מדהימות וקלות להכנה

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 סלקים בינוניים
1/2 כפית מלח
6 כפות קמח עדשים כתומות
שמן זית
אופן הכנה
1 מגררים את הסלקים היטב בעזרת פומפייה
2 שמים את הסלק המגורר בקערה. מוסיפים אליו את המלח
3 סוחטים את הסלק המגורר היטב
4 את הנוזל שמים בקערה אחרת
5 לקערה עם הסלק המגורר מוסיפים בהדרגה את הקמח עד להיווצרות תערובת
6 בעזרת ידיים רטובות יוצרים לביבות
7 במחבת מחממים שמן זית
8 ומניחים את הלביבות שיצרנו ומטגנים עד להזהבה