פשטידת גבינות וירקות עשירה ללא גלוטן

מתכון קליל לפשטידה ללא קמח מירקות טריים, גבינות וביצים

זמן הכנה
דרגת קושי
זמן הכנה כולל
כשרות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כפות שמן
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
2-3 שיני שום, קצוצות
2 תפוחי אדמה בינוניים, מקולפים, מגוררים בפומפייה ומסוננים מהנוזלים
1 בטטה גדולה, מקולפת, מגוררת בפומפייה ומסוננת מהנוזלים
1/2 ראש כרובית, מחולקת לפרחים קטנים
1 ראש ברוקולי קטן, מחולק לפרחים קטנים
1 פלפל גמבה, חתוך לקוביות
1/4 כוס עגבניות מיובשות, קצוצות דק
150 גרם (1 חבילה) גבינת טרטר עם שום ועשבי תיבול
150 גרם גבינת פרימדונה, מגוררת
5 ביצים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית אפייה
2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה
3 מערבבים את כל מרכיבי המתכון בקערה גדולה (שומרים בצד חופן של גבינת פרימדונה) ומעבירים לתבנית. משטחים ומפזרים את הגבינה ששמרנו מעל.
4 אופים את הפשטידה במשך 25-30 דקות, או עד שהיא מזהיבה.
5 מגישים מיד או שומרים במקרר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות