נודלס עם ירקות עם רוטב מושלם

מתכון קל להכנה של ג'יימי אוליבר לנודלס עם ירקות ללא שום הקפצה ועם רוטב מטריף! ועם תוספת של ביצת עין מלמעלה. מנה משביעה, מנחת והכי טעימה שיש! מתוך התוכנית Keep Cooking and Carrying On.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שורש ג'ינג'ר
1 שן שום
2 כפות סויה
3 כפות חומץ אורז
3 כפות שמן שומשום
מעט פלפל שחור גרוס
1 כרוב סיני
500 גרם ברוקולי טרי או קפוא מפורק לפרחים
250 גרם אטריות ביצים
200 גרם אפונת שלג
שמן זית
4 ביצים
רוטב סריראצ'ה או רוטב חריף אחר
לציפוי:
בצל ירוק
סריר'צה או רוטב חמוץ מתוק
אופן הכנה
1 לתוך קערה גדולה קולפים ומגררים את השום והג'ינגר דק-דק בעזרת פומפייה.
2 מוסיפים את הסויה, חומץ אורז, שמן שומשום ומעט פלפל שחור ומערבבים לאיחוד.
3 חוצים את הכרוב, קוצצים לרצועות ומכניסים לסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים יחד עם הברוקולי ואטריות הביצים. מבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את אפונת השלג ומבשלים יחד עוד דקה.
4 מסננים הכול היטב ומעבירים לקערה (הגדולה) עם הרוטב שהכנו.
5 מחממים מחבת על אש בינונית ומטגנים את הביצים כביצי עין עם שמן הזית, עד לרמת עשייה שאוהבים (צהוב נוזלי או עשוי לחלוטין).
6 מחלקים את האטריות לקערות הגשה, מעל כל קערה מניחים ביצה ומזלפים טיפה רוטב צ'ילי חריף.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם