צ'יפס אפוי ביתי מירקות שורש של הגר גבאי "פלפלת"

קערת הנשנוש המושלמת! עשויה מירקות אפויים וקראנצ'ים. הכי כיפי וקל להכנה! חטיף ביתי מדויק, מזין שמתאים לנשנוש מול הטלויזיה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 תפוחי אדמה בגוגל בינוני
3 בטטות בגודל בינוני
3 סלקים בגודל בינוני
רבע כוס שמן זית
תבלין טוסקנה (לא חובה)
חצי כפית אבקת שום
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 נקלף את כל הירקות ובמנדולינה נפרוס אותם דק ככל האפשר.
2 את תפוחי האדמה נעביר לקערה עם מים.
3 את הסלק והבטטות נניח בקערות נפרדות. נתבל את הסלק והבטטות בשמן זית, ותבלינים ונערבב היטב.
4 את תפוח האדמה נעביר לייבוש ונערבב עם 2 כפות שמן זית ותבלינים.
5 נעביר את הירקות למגש על נייר אפייה. נחמם תנור ל150 מעלות בטורבו ונאפה כ15-20 דקות עד שהירקות זהובים בצדדים.
6 הירקות יוצאים מעט רכים וברגע שיצטננו יהפכו קריספיים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם