סלט וולדורף ב-10 דקות

בשנות ה 80 זה היה הסלט הכי פופולרי, והוא עדיין מככב על שולחן החג בשבועות

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרוה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבבות חסה
1 תפוח ירוק חתוך גס
1 תפוח אדום חתוך גס
2 גבעולי סלרי חתוכים קטן
3 כפות מיונז
חצי לימון סחוט
אגוזי מלח קצוצים
1 כפית חומץ תפוחים
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 קורעים לקערה את עלי החסה
2 חותכים גס תפוחים ומוסיפים לקערה
3 קוצצים את גבעולי הסלרי ומוסיפים לקערה
4 קוצצים אגוזי מלך, מוסיפים לסלט ומערבבים היטב
5 מערבבים בצלוחית מיונז, לימון, מלח ופלפל וחומץ
6 לפני ההגשה מוסיפים לסלט ומערבבים היטב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות