ויסקי סאוור של "שותה הכפר" אריאל לייזגולד: הקוקטייל הקלאסי
הפעם נכין את אחד האבות המייסדים של עולם הקוקטיילים: מתכון שהיה קיים בספרים עוד מהמאה ה – 19 : הויסקי סאוור!. מתוך התוכנית: "שותה הכפר"
הפעם נכין את אחד האבות המייסדים של עולם הקוקטיילים: מתכון שהיה קיים בספרים עוד מהמאה ה – 19 : הויסקי סאוור!
ויסקי סאוור מגיע ממשפחת משקאות עתיקה מאוד שנקראת פשוט “סאוור”: פשוט, נכון? בעולם העתיק היו הרבה מאוד קבוצות של משקאות כמו סאוור, פיז, שראב, פליפ וגם קוקטיילים, עד שבשלב מסוים איכשהו בסוף איחדו את כל הדרינקים האלה תחת השם “קוקטיילים”.
אז ויסקי סאוור הוא משקה קלאסי לגמרי, כמו שעשו לפני מאתייים שנה.
אני אוהב אותו מאוד, כי הוא מדגיש את הטעמים המאוד ייחודיים של המשקה הבסיסי. במקרה הזה, ויסקי אמריקאי נפלא, פירותי, מתקתק ומעקצץ קלות, נפלא!
לפני שמכינים את הקוקטייל, חשוב לקרר את כוס ה”סאוור”. פתרון שהוא תמיד טוב הוא לשמור את הכוסות שלנו בפריזר, ככה תמיד מקבלים כוס קפואה לחלוטין, עם “פרוסט” נהדר מבחוץ.
אז איך מכינים?
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עכשיו כמו תמיד, צריך לבדוק שעשינו טעים…אחחחח כמה כיף וכמה קל זה להכין קוקטייליים טעימים! כמה קל!
זהו חברים , תשתו דברים טעימים ותארחו את האורחים שלכם הכי בכיף.
