לב מוס שוקולד לבן ופירות יער אדומים של מיקי שמו

מוס שוקולד לבן בצורת לב עם פירות יער אדומים – מתאים לט"ו באב, יום אהבה או סתם ליום רגיל שרוצים ליהנות עם עוגה מדהימה , מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קוטר 7 – סה”כ 6 לבבות
בסיס קורנפלקס ושוקולד לבן :
100 גר’ קורנפלקס
100 גר’ שוקולד לבן מומס
מוס שוקולד לבן:
150 גר’ שוקולד לבן
1 מכל שמנת מתוקה
7 גר’ ג’לטין (חצי שקית)
4 כפות מים בטמפ’ החדר
1 מכל שמנת מתוקה
60 גר’ (חצי סלסילה) פירות יער אדומים
ציפוי שוקולד לבן:
200 גר’ שוקולד לבן
1/2 מכל שמנת מתוקה
אופן הכנה
בסיס קורנפלקס ושוקולד לבן :
1 מערבבים ביחד כך שהשוקולד לבן עוטף את הקורנפלקס ובעזרת כף מניחים בתחתית התבניות האישיות בצורת לב.
מוס שוקולד לבן:
1 מערבבים את הג’לטין והמים ומשאירים על שולחן העבודה.
2 מחממים 1 מכל שמנת מתוקה לסף רתיחה ושופכים לקערת השוקולד הלבן ומערבבים לאחידות.
3 משלבים פנימה את הג’לטין המומס. מכניסים למקרר לחצי שעה.
4 מקציפים את המכל הנוסף של השמנת המתוקה לקצפת רכה ומקפלים אותו פנימה לתערובת השוקולד הלבן שהתקררה.
5 ממלאים שק זילוף ומזלפים בתבנית הלב האישית עד האמצע ומפזרים פירות אדומים. ממשיכים למלא את המוס עד לקצה גובה התבנית. חוזרים על פעולה זו עם שאר הלבבות.
6 מקפיאים עד לציפוי ולהגשה.
ציפוי:
1 מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים לשוקולד הלבן. מערבבים היטב עם מרית ומקררים עד לחום גוף.
2 מצפים את הלבבות
לב מוס שוקולד לבן ופירות יער אדומים של מיקי שמו
לב מוס שוקולד לבן ופירות יער אדומים של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות