אוזני המן רכים וטעימים עם מילוי עשיר וטעים של שוקולד לבן מפנק

מתכון קל להכנה לאוזני המן עם בצק קקאו במילוי של שוקולד לבן מפנק. מתכון שהוא חובה בחג הפורים.

קרדיט: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעה ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
300 גרם (2 כוסות+ 5 כפות) קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
1 ביצה
2 כפות קקאו
כף חלב
למלית:
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה
לבצק:
1 מערבלים קמח, חמאה אבקת סוכר ומלח. ברגע שמתחילים להתקבל פירורים מוסיפים את הביצה עד שהבצק נאסף. מקררים שעה במקרר.
2 נעביר לקירור חצי שעה עד 45 דקות במקפיא .
3 נחלק את הבצק ל 4 חלקים , נרדד על נייר אפייה מקומח מעט , נקרוץ עגולים , נניח באמצע כל עיגול מלית ונהדק לאוזן המן.
4 מחממים תנור ל 180 מעלות. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15 דקות בחום עליון – תחתון או עד שהבצק יבש ויציב אבל רק מתחיל להזהיב.
5 מוציאים מהתנור ומפזרים מעל אבקת סוכר .
למילוי:
1 ממיסים שמנת ושוקולד.
2 את הבלילה מכניסים לתוך שק זילוף ללא צנתר.
3 ממלאים את האוזני המן במילוי השוקולד הלבן שנוצר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם