לוקוס שלם של צ'רלי פדידה
לוקוס שלם עשוי בטאבון מוגש עם סלט של מיני סלקים וגזרים צבעוניים מתוך "הפוד טראק של צ'רלי"
מצרכים
- 5 ק״ג לוקוס שלם טרי ללא קשקשים ונקי מחלקי פנים ( בטן )
- 10 שיני שום קלופות
- ענף של רוזמרין
- 3 ענפי קורנית
- 2 כפות תבלין טוסקנה של נפטון
- 1 כף מלח ורוד
- פלפל שחור גרוס טרי
מצרכים לסלט סלק וגזר:
- 1 סלק אדום קטן קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
- 1 סלק צבעוני קטן קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
- 1 גזר צהוב קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
- 1 גזר כתום קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
- 100 גרם עלי רוקט צעירים
- מיץ לימון מ 3 לימונים
- שליש כוס שמן זית
- פלפל צ׳ילי טרי חתוך לטבעות דקות
- מלח ופלפל גרוס טרי ממטחנת זכוכית של נפטון

אופן הכנת הדג
- מתבלים את בטן הדג עם מלח, פלפל, קורנית, רוזמרין ומעט שמן זית.
- מתבלים את הדג מבחוץ במלח ורוד ושמן זית.
- מנקבים עם סכין חדה את עור הדג ומחדירים שיני שום.
- מניחים על גבי מגש אפייה ומכניסים לטאבון למשך כ 35 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
כשהדג בתנור מתחילים עם הסלט סלקים:
- שמים בקערה סלקים וגזרים חתוכים, רוקט צעיר, צ׳לי חריף, שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון ומערבבים.
- מגישים לצד דג הלוקוס ונהנים.