המטבוחה של יפצ'וק
מתוך יפצ'וק מבשלת ואופה – מתכון למטבוחה מנצחת של יפה ימין, קלה להכנה וטעימה בטירוף, מושלמת ליום העצמאות לעל האש

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 קג` עגבניות תמר בשלות
4 פלפל ירוק חריף צלוי (אפשר לטגן) וקלוף
6 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות מלח שטוחות
1 כף סוכר

אופן הכנה
1 קולפים את העגבניות, חותכים לקוביות וסוחטים היטב,מבשלים כחצי שעה מסננים מהנוזלים.
2 מעבירים לסיר רחב ,מוסיפים שמן, פלפל חריף חתוך לפרוסות ועגבניות ,מערבבים היטב מבשלים כשעה.
3 מתבלים בפפריקה ,סוכר ,שום ,ומלח ומבשלים כחצי שעה עד לצמצום הנוזלים.