סופגניות יוגורט
מתכון לסופגניות יוגורט הכי קלות להכנה ועם הביס הכי רך וטעים בעולם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כוס קמח תופח מנופה
1 גביע (125 גרם) יוגורט יווני או 2/3 גביע יוגורט טבעי
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
שמן לטיגון עמוק
למילוי: ריבה/נוטלה/ריבת חלב/ממרח לוטוס/ממרח פיסטוק
אופן הכנה
1 מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה
2 מחממים סיר עם שמן ומחכים שיגיע לחום בינוני (מספר בועות)
3 בעזרת 2 כפות לוקחים מעט מהבצק ומכניסים לשמן העמוק (5 סופגניות בבת אחת בלבד)
4 מטגנים כ-5 דקות, עד להזהבה משני הצדדים, בודקים שהסופגניה מוכנה בפנים – אם לא – יש להוריד את החום של השמן
5 מוציאים לנייר סופג ומגישים עם איזה תוספת שאוהבים