פרחי זוקיני במילוי דג ים של אביב משה

פרחי זוקיני במילוי דג ים עם קרם חצילים וסלט פטריות יער

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 פרחי זוקיני
למלית:
50 גר’ לוקוס או כל דג ים אחר חתוך לקוביות
2 כפות קוביות עגבניה ללא קליפה וללא גרעינים
1 שמן זית
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף אפונה סינית פרוסה דק (לא חייבים)
לקרם החצילים:
1 חציל
2 כפיות מיץ לימון
1 מלח
5 כפיות שמן זית
סלט פטריות:
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 גזר
2 בצלי שאלוט
1 שמן זית
5 כפות פטריות יער פרוסות
1 מלח
אופן הכנה
לפרחי הזוקיני:
1 מערבבים את כל מרכיבי המלית וממלאים את פרחי הזוקיני. מאדים בכלי אידוי דים סאם כ-10 דקות
לקרם החצילים:
1 קולים חציל על אש גלויה ומקלפים. מעבירים למעד המזון, מוסיפים לימון, מלח ושמן זית וטוחנים למחית חלקה
לסלט פטריות:
1 פורסים את הגזר, שורש הסלרי והפטרוזיליה לגפרורים
2 פורסים 2 בצלי שאלוט ומקפיצים את כל הירקות במחבת כ – 2 דקות
3 מוסיפים את הפטריות ומטבלים במלח
להרכבת המנה:
1 שמים את קרם החצילים במרכז הצלחת, מניחים את פרחי הזוקיני מעל ומפזרים מסביב ירקות
פרחי זוקיני במילוי דג ים של אביב משה
פרחי זוקיני במילוי דג ים של אביב משה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות