המדריך להתאמת הקפסולה הנכונה לכל שעה ביום

קפה הוא אחד המשקאות הכי אהובים והכי נצרכים בעולם כולו. כיום, שלא כמו בעבר, ניתן להשיג תוצאות מצוינות בהכנת הקפה באמצעות קפסולות של קפה ולאו דווקא באמצעות הכנתו על הגז, במקינטה או כאבקה שמוסיפים לה מים חמים מהקומקום. כיום כל אדם יכול ליהנות מכוס קפה בטעם ובעוצמה שמותאמת לו במדויק. יתרה מזאת, בזכות הקפסולות ניתן להגיע לתוצאות האולטימטיביות במספר דקות בודדות לא משנה אם מדובר באספרסו, קפוצ'ינו או כל סגנון אחר של קפה. במדריך זה נסייע לכם להתאים את הקפה הנכון לכל שעה ביום!

הכתבה בשיתוף נסקפה

קפה בבוקר: להתחיל את היום באנרגיות טובות

לקום בבוקר ולשתות כוס קפה טובה, עשירה בטעמים אהובים ומעוררת היא בדיוק מה שאתם זקוקים לו! כוס הקפה הזו תתניע את היום החדש עם אנרגיות חיוביות כך שיהיה לכם יום מושלם. לכוס הקפה של הבוקר, כדאי לבחור בעוצמה בינונית של קפה שהוא בעל טעמים עשירים, מאוזנים ומעט מרירים אם אתם חובבי גוון הטעם הזה.

טיפ: בחרו בקפסולת קפה בקלייה בינונית הנעה בעוצמות 7-8, בעלת טעמים מאוזנים אך עשירים כך שתוכלו ליהנות תווי טעם שוקולדיים אך מרירים.  קפסולות קפה אלו יעניקו לכם הנאה מרובה מקפה בעל גוף מלא וארומה עוצמתית.

שימו לב כי קפסולות קפה מגיעות במגוון רחב של תערובות שונות אשר יעניקו לכם בדיוק את הטעם שאתם מחפשים להתחיל איתו את הבוקר או לסיים איתו את היום בשעות הערב.

קפה בערב: סוגרים את היום

מי שאוהב לשתות כוס קפה טובה דווקא בשעות הערב, כדאי שיבחר בקפה עדין וקליל יותר שאינו חזק במיוחד.

טיפ: בחרו בקפסולת קפה בקלייה בהירה בעוצמות 5-6. שתהיה מושלמת לשעות אלו. קפסולות קפה אלו מציעות טעמים פירותיים, קלילים ועדינים המרמזים על שילוב של טעמי אגוזים ופירות בעוצמה חלשה יותר.

אספרסו: טוב, חזק ומרוכז

האספרסו נחשב ללא פחות מאשר לב הקפה של האיטלקים. הוא מגיע בכוס קטנה, בעוצמה גבוהה ובטעמים עשירים ומרוכזים של קפה משובח.

טיפ: מי שרוצה להתענג עם כוס של אספרסו מומלץ לו להשתמש בקפסולת קפה בקלייה כהה בעוצמות 10-11. שהיא מושלמת עבור אספרסו עם מרירות גבוהה וטעם עשיר במיוחד שיעורר אתכם. הקלייה הכהה מושלמת לאספרסו משובח בעל טעמים חזקים ומודגשים, עם גבוהה יותר כך שהטעם המרוכז יודגש כראוי.

קפוצ'ינו: שלמות של קפה וחלב

כדי ליהנות מכוס קפוצ'ינו טובה באמת, יש לבחור בקפסולת קפה שמשתלבת בהרמוניה עם החלב, אך עדיין מצליחה לשמר את טעמי הקפה גם אם הם עדינים יותר.

טיפ: למשקה קפוצ'ינו נמליץ על קפסולת קפה בקלייה בינונית, שתעניק לקפה שלכם טעמים אגוז עדינים לצד מתיקות מעודנת. כמו כן, מומלץ לבחור בתערובת שמתאימה בדיוק לשתייה עם חלב! כדי לשמור על האיזון שבין החלב לבין הקפה וכדי שטעמו לא ייפגע.

אפוגאטו: כשקפה וגלידה נפגשים

למי שאינו בקיא בסוגי הקפה השונים, אפוגאטו הוא שילוב מעולה בין שוט של אספרסו חם המשולב עם גלידת וניל קרה. כדי ליהנות מהטעמים המשובחים הללו, טעמי הקפה צריכים לבלוט מעל אלו של הגלידה הקרירה.

טיפ: לאפוגאטו מומלץ בקפסולה בקלייה כהה בעוצמות 10-11, כך שתוכלו להפיק את טעם האספרסו המרוכז כשהוא משולב עם מתיקותה של הגלידה. מומלץ לבחור בתערובת שתדגיש את טעמי הגלידה ותיצור איזון טעמים מוצלח.

קפה קר: מושלם ליום קיץ חם

מי שאוהב לשתות קפה ולא רוצה לוותר על התענוג בימות הקיץ החמים מוזמן לבחור בקפסולת קפה עם תווי טעם מרעננים שמושלמים להכנת קפה קר.

טיפ: עבור קפה קר מומלץ לבחור בקפסולה בקלייה בינונית או קלייה בהירה בעלת חמיצות גבוהה יותר, שתעניק לקפה שלכם טעמי פירות מרעננים במיוחד ותוכלו ליהנות מתווי טעם רעננים וחמצמצים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות