עוגת תפוחים וקינמון עם ציפוי קורנפלקס של מיקי שמו

התפוח הוא אחד הפירות האהובים עלי בעוגות. כאן קוביות תפוחים שהושרו במיץ תפוזים מפוזרים בתוך בלילה מבושמת בקינמון. ציפוי הקורנפלקס הוא פטנט שכדאי לאמץ. מתוך "אין כמו בבית", ספיישל ראש השנה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים לתבנית אינגלישקייק באורך 30 ס”מ:
2 ביצים גדולות L בטמפ’ החדר
1 כפית תמצית וניל איכותית
250 גרם (3/4 1 כוסות) סוכר דמררה
150 מ”ל (3/4 כוס) שמן קנולה
70 גרם (1/2 כוס) קמח כוסמין מנופה
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון טחון
100 גרם (1/2 כוס פחות 2 כפות) רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
60 מ”ל (1/4 כוס) מיץ תפוזים
2 תפוחים גראני סמית קלופים, נקיים מליבה וחתוכים לקוביות בגודל 2 ס”מ
לציפוי:
50 גרם (1 כוס) קורנפלקס לא ממותק
עוגת תפוחים וקינמון עם ציפוי קורנפלקס של מיקי שמו
עוגת תפוחים וקינמון עם ציפוי קורנפלקס של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות