עוגות משמש אישיות של רות סירקיס

עוגות משמש אישיות, קלות להכנה וטעימות של רות סירקיס שהכי כיף לאכול בקיץ

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה
800 גרם בצק עלים קר, מחולק לריבועים
12 חצאי משמשים טריים או משומרים
5 כפות ריבת משמש
1 ביצה
1 חבילה אבקת סוכר
אופן הכנה
1 שמים 6 ריבועי בצק על תבנית אפיה שטוחה ללא דפנות, מרופדת בנייר אפייה, במרחק 2 ס”מ אחד מהשני.
2 במרכז כל ריבוע מורחים כפית ריבה ועליה מניחים חצי משמש ללא גלעין
3 מסדרים 6 ריבועים נוספים על תבנית נוספת באותה צורה
4 מריבועי הבצק שנותרו חותכים רצועות – 4 רצועות מכל ריבוע
5 שמים שתי רצועות בהצלבה על כל חצי משמש
6 מרטיבים מעט במים את קצוות הרצועות ומהדקים אותן אל שולי ריבועי הבצק
7 טורפים את הביצה עם כף מים
8 מורחים במברשת מלמעלה את הרצועות ואת שולי הריבועים
9 אופים בתנור חם מאוד במשך כ – 15 דקות. העוגות מוכנות כאשר השוליים תפחו מאוד והן נראות ככיס בצק המקיף את המשמש, בצבע זהוב-חום
10 מורחים את פני הבצק המושחם בריבה, זורים אבקת סוכר דרך מסננת ומגישים חם או פושר. אפשר להגיש עם גלידת סורבה או סלט פירות קטן
טיפים
1 העוגות הן אישיות, קלות להכנה ונראות כעוגות קונדיטוריה
2 את התבנית לא צריך לשמן, אבל יש לרפד אותה בנייר אפיה
3 ם סידרתם שתי תבניות ואין מקום לשתיהן בתנור, יש לשמור אחת במקרר
4 טעמן של העוגות בשיאו ביום האפיה, לא מומלץ להכינן יום מראש
עוגות משמש אישיות רות סירקיס
עוגות משמש אישיות רות סירקיס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות