עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו

מאז שנות ה60 לעוגה הזאת יש אין ספור גרסאות – אבל למיקי שמו ורוני דלומי יש גירסה אחת משודרגת וטעימה במיוחד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים תבנית פיירקס 16X24 ס”מ:
15-20 בסקויטים
לטבילת הביסקוויטים:
240 מ”ל (1 כוס) חלב
1 כפית קפה נמס (לא חובה)
לקרם וניל:
500 מ”ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
240 מ”ל (1 כוס) חלב
120 גרם (1/2 1 חבילות) אינסטנט פודינג וניל צרפתי
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
ממרח שוקולד השחר
אופן הכנה
1 טובלים את הביסקוויטים בחלב עם הקפה, ומניחים על גבי תחתית הפיירקס.
2 מקציפים את הקרם וניל עד לקבלת קצפת יציבה ומורחים על גבי הביסקוויטים.
3 טובלים בשנית ביסקוויטים בחלב ומניחים על גבי הקרם וניל.מורחים שכבה של ממרח שוקולד השחר, מניחים שכבה נוספת של בסקווטים ומעליה מורחים שכבה נוספת של קרם וניל
4 מעבירים למקרר עד להגשה.
עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו
עוגת ביסקוויטים של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: