בראוניז מתוקים של מירי מתוקה ארזי
מירי מתוקה ארזי עם מתכון לעוגת בראוניז מתוקים טעימה ומתוקה שהאורחים לא יוכלו להפסיק לשבח. מתוך התוכנית "פשוט לאפות".
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
400 גרם חמאה
500 גרם שוקולד
7 ביצים (330 מ”ל)
שלוש ורבע כוסות סוכר (560 גרם)
חצי כפית תמצית וניל אמיתית
קורט מלח
2 כוסות קמח תופח (270 גרם)
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כפית נס קפה – להמיס ב1/4 כוס מים רותחים (או 1/4 כוס נוזל אספרסו)
לקישוט:
מגוון אגוזי קלויים מקולפים, סוכריות מיוחדות לתנור
אופן הכנה
1 מרססים את תבניות האפיה בספריי שמן ומדביקים נייר אפיה מעל.
2 ממיסים את החמאה והשוקולד על בן מרי או במיקרו.
3 במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל והמלח כ – 5 דקות במהירות בינונית-גבוהה, עד לקבלת מסה לבנה יותר ואוורירית.
4 שופכים לתוך קציפת הביצים את השוקולד החם ומורידים למהירות נמוכה.
5 מוסיפים לקערה את החומרים היבשים: קמח ואבקת אפיה, ומערבבים לקבלת מסה אחידה.
6 מוסיפים את נוזל הקפה.
7 מוזגים לתבנית ומיישרים את המסה.
8 מקשטים בקישוט הרצוי – אגוזים או סוכריות.
9 אופים בחום של 170 כ-20-25 דקות, עד שנראה שהדפנות של הבראוני התרוממו.
