מסקרפונה ותותים של מיקי שמו מתוך התכנית טוק טוק

גל זהבי נכנס לבתים של השפים של ערוץ האוכל, והפעם הוא מגיע למטבח הפרטי של מיקי שמו והם מכינים כוסות מסקרפונה עם תותים ושטרוייזל

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תותים בינוניים חצויים
רשימת חומרים לקרם מסקרפונה:
375 מ"ל (1/2 1 מיכלים) שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם (1/2 שקית) אבקת סוכר
רשימת חומרים לשטרוייזל:
50 גרם (1/3 כוס) קמח מנופה
50 גרם חמאה קרה
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
אופן הכנה
1 מכינים את הקרם מסקרפונה: מקציפים שמנת (חשוב שהשמנת לא תהיה מוקצפת מדי) מסקרפונה ואבקת סוכר במהירות בינונית עד לקבלת קציפה חלקה ויציבה.
2 המסקרפונה תגרום לקרם להיות יציב.
3 מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פיית זילוף בקוטר 1 ס"מ.
4 מכינים את השטרוייזל: במעבד מזון מעבדים חמאה וסוכר, מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת פירורית, מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 אופים בתנור שחומם מראש למשך 10-15 דקות, עד שהפירורים מזהיבים קלות, מצננים.
6 מרכיבים את הכוסות: מניחים תותים ברצף על גבי הדופן הפנימית של הכוס וממלאים בקרם מסקרפונה עד 3/4 גובה, מפזרים פירורי שטרוייזל ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות