טרמיסו קלאסי קל להכנה

טירמיסו קל להכנה עם גבינת מסקרפונה ובישקוטי שכל אחד יכול להכין במטבחו. מתכון של הבלוגרית רונית טברון

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חבילות ביסקוטי
3 ספלי קפה – כל ספל עם תמצית 2 קפסולות אספרסו מהול במים רותחים
2 כפות ליקר קפה ( אופציונלי)
לקרם:
1 ליטר שמנת מתוקה
1 ק"ג מסקרפונה
2 כפות מחית וניל
קורט מלח
1 כוס סוכר – לטעום ולתקן מתיקות לפי הטעם
1 כף קקאו
אופן הכנה
קרם:
1 לערבב את גבינה המסקרפונה עם מחצית מהסוכר ומחית וניל – לתערובת אחידה
2 להקציף שמנות מתוקות עם המחצית השניה של הסוכר – לאחד תערובות בתנועות קיפול.
3 לחלק את הקרם ל 3
4 לטבול את הביסקוטי ( אחד אחד) טבילה מהירה ולסדר שכבה ראשונה בתבנית כמו בסרטון.
5 למרוח 1/3 מהקרם על שכבת הביסקוטי הראשונה
6 לסדר שכבת ביסקוטי שניה מעל לקרם, למרוח מעל את ה 1/3 הקרם השני.
7 להכניס את ה 1/3 האחרון של הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול חלק, לזלף מעל – כמו בסרטון
8 לפדר מעל אבקת קקאו.
9 לצנן לפחות במשך 4 שעות, רצוי למשך הלילה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות