לביבות בריאות ואפויות בתנור ב- 5 דקות עבודה
לרגל חג החנוכה, קבלו מתכון חג בריא, פשוט וקל, ללביבות קישואים, דלעת ותפוח אדמה אפויות ודלות בקמח שיגרמו לכל האורחים שלכם ללקק את האצבעות

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 קישואים (שטופים, עם הקליפה)
2 תפוחי אדמה קלופים
200 גרם דלעת (ללא קליפה)
2 ביצים
1/2 גביע יוגורט 3%
6 כפות קמח תופח
מעט מלח לפי הטעם
מעט שמן זית לשימון התבנית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 200 מעלות
2 מגררים את הקישואים, הדלעת ותפוחי האדמה בפומפייה עבה
3 מערבבים את הירקות בקערה ומוסיפים את היוגורט, הביצים, הקמח והמלח
4 אופים בתנור עד להשחמה. מומלץ לאפות בתבנית שקעים משומנת קלות אבל אפשר גם על נייר אפיה בתבנית רגילה