לחמעג'ון גבינות של רון יוחננוב

מתכון של רון יוחחנוב לפוקצ'ה עם מבחר טופינג עם גבינות שונות מתוך יוחננוב'ס לשבועות

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
500 גרם קמח פיצה ופוקצ'ה
120 מ"ל חלב
1 כף סוכר
1 כף שמרים יבשים
180 מ"ל יוגורט
1 ביצה
1.5 כפית מלח
1.5 כפית אבקת אפייה
4 סוגי טופינג:
עגבניות שרי וגבינה כחולה
גבינה פטה עזים ועלי תרד
בצל מטוגן עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל בשילוב גבינות גאודה, מוצרלה וגבינה סקנדינבית.
ארטישוק, צלפים ועגבניות מיובשות בשילוב גבינת עזים.
אופן הכנה
1 לקערת המיקסר מכניסים את הקמח, המלח, הסוכר, השמרים היבשים, אבקת האפיה, יוגורט, חלב ואת הביצה. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית.
2 מכסים את הבצק בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
3 לאחר ההתפחה, מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומחלקים את הבצק והופכים אותו לכדורים.
4 נותנים לכדורים מנוחה של כמה דקות, עדיף לכסות אותם.
5 בעזרת מערוך משטחים את כדורי הבצק ומייצרים פיתות.
6 מניחים נייר אפיה על גבי תבנית אפיה ועליהם מניחים את הפיתות.
7 מכינים טופינג לבחירתכם על פני כל אחד מהפיתות.
8 מכניסים לתנור ל10 דקות על 200 מעלות.
9 מזלפים מעט שמן זית לפני ההגשה.
צילום : נמרוד סונדרס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות