מק אנד צ’יז פורטובלו של אבי ביטון

שף אבי ביטון מארח את עדי ביטי ואביה רונן ומלמד אותם להכין מנה מושחתת במיוחד של מק אנד צ’יז בתוך לחמנייה. מנה טעימה שגם מצטלמת יפה וגם מתאימה לילדים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כף חמאה לייט
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום
4 פטריות פורטבלו קצוצות
1 כף קמח
1 כוס חלב
200 גרם גבינת צ׳דר כתומה
300 גרם פסטה קונכיות מבושלת 7 דקות במים רותחים
להגשה:
2 לחמניות לא החלק העליון, מרוקנות
בצל ירוק קצוץ
מק אנד צ’יז פורטובלו של שף אבי ביטון
מק אנד צ’יז פורטובלו של שף אבי ביטון, צילום: יח"צ
אופן הכנה
1 במחבת כבדה מטגנים בחמאה את הבצל והפטריות. מוסיפים שום ומלח.
2 לאחר 5 דקות מוסיפים קמח וחלב ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים את הגבינה ואת הפסטה ומבשלים 2 דקות נוספות.
4 מחממים את הלחמניות כ- 5 דקות בתנור.
5 ממלאים את הלחמניות בפסטה מפזרים בצל ירוק ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות