עוגת מייפל בחושה עם קינמון

מתכון לעוגת מייפל עסיסית וטעימה, מעולה ליד הקפה שכל הזמן תרצו "ליישר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים ל-2 תבניות אינגליש קייק
3 ביצים גדולות
150 גרם סוכר
200 מ"ל שמנת חמוצה
125 מ"ל שמן צמחי
קורט מלח
1 כפית קינמון
½ כפית תמצית וניל
210 גרם קמח לבן
10 גרם אבקת אפייה
75 גרם אגוזי מלך או שקדים שבורים
עבור הזיגוג: 120 גרם מייפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית
2 בקערה גדולה טורפים ביצים, סוכר, שמנת חמוצה, שמן, מלח, קינמון ווניל עד לקבלת תערובת אחידה
3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת מרקם חלק
4 יוצקים את הבלילה לתבניות העוגה ומיישרים את החלק העליון
5 מפזרים אגוזים בחלק העליון של העוגות
6 אופים 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות, יציבות ושיפוד הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים
7 יוצקים על המייפל על העוגות כשהן עדיין חמות ומניחים להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר
טיפים:
1 העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר
2 ניתן להכין את המתכון גם בתבנית עגולה של 24 ס"מ
3 במקום אגוזי מלך או שקדים ניתן להשתמש בכל סוג של אגוזים שאתם אוהבים
4 אם לא רוצים להשתמש בחלב: במקום שמנת חמוצה אפשר להשתמש בקרם קוקוס באותה כמות
5 חשוב להשתמש במייפל טבעי לתוצאה טעימה במיוחד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות