עוגיות קוקוס למימונה ולחינה
עוגיות קוקוס עם אננס ואגוזים שרואים כמעט רק במימונה וחינה מרוקאית של הבלוגרית יפה ימין

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
330 גר' שימורי אננס מסונן
2 פרוסות אננס יבש
100 גר' סוכר
1 סוכר וניל
250 גר' קוקוס
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
לציפוי:
200 גר' פונדנט (מוכן)
2 כפות מים לדילול
צבעי מאכל ג'ל לפי בחירה
עטרות מנייר מס' 2
אופן הכנה
1 מכניסים לקערה את האננס המסונן והיבש מוסיפים את שני סוגי הסוכר ומרתיחים.
2 במיקרוגל כ-5 דקות מערבבים היטב ומחזירים למיקרוגל לעוד 5 דקות בודקים כל הזמן למנוע חריכה. מצננים היטב. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה מוסיפים קוקוס אגוזים ומערבבים עד שהחומרים מתמזגים ,צרים עיגולים מהתערובת מעבירים למקרר להתייצבות כשעה.
3 ממסים את הפונדנט בבן מרי(סיר עם מים מבעבעים ומעל קערה) מוסיפים 2 כפות מים עד קבלת דלילות רצויה.
4 מנמיכים להבה טובלים את כדורי הקוקוס בפונדנט ומניחים לייבוש על רשת.
5 ניתן להוסיף צבע מאכל עפ"י רצונכם ולטבול את כדורי הקוקוס ולזלף מעל עם הפונדנט.
6 מסדרים בקופסא מספר שכבות ומקפיאים במקרר עד חודש. חורצים עם סכין מגלענים את התמרים.
לבלוג של יפה ימין לחצו פה