פרויקט סבתא: פיתה תימנית של שרה לוי

לא תמצאו מתכונים כאלה ברשת – בישול ביתי אותנטי כמו של סבתא והפעם מתכון לפיתה תימנית שתמיד רציתם ורציתן לדעת איך להכין ויש לנו גם מתכון למרק תימני!

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק״ג קמח
1 כף סוכר
1 כף שמרים
1 כף מלח
3 כוסות מים פושרים

מידות והמרות משקל בבישול

צילום: ענת פייזר
אופן הכנה
1 להכנת הבצק לפיתה: מערבבים את הקמח עם סוכר, שמרים, מלח ומים ולשה היטב בידיים. לאחר שנוצר בצק אחיד לכסות במגבת ולהניח להתפחה במשך 60 דקות
2 כשהבצק תופח מחלקים אותו לכדורים ונותנים לו לנוח ל- 30 דקות נוספות
3 את כדורי הבצק משטחים בצורה חופשית ומטגנים במחבת גריל מיוחד או על מחבת חמה ולהפוך מידי פעם. מוציאים את הפיתות כשהן תופסות צבע ונפח
צילום: ענת פייזר

למתכון של שרה לוי למרק תימני לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות