רול קייק – עוגת רולדה של מיקי שמו
לגלגל הכל לעוגה אחת שנקראת "רול קייק" יפני או כמו שכולם מכירים אותה כרולדה ולהתענג על טעמים משגעים מתוך "אופים עולם" עם מיקי שמו וירדן הראל – פרק יפן
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לרולדה
קרם פטיסייר – גד
4 חלבונים
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
לקצפת
250 מ”ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
לקונפיטורת תותים
10 חצאי תותים
1 כף סוכר
½ כפית תמצית וניל
להרכבה
קרם פאטיסייר- גד
שוקולד השחר
אופן הכנה
מכינים את התותים
1 שמים את כל החומרים בשקית זיפלוק ומערבבים
2 מרתיחים מים בסיר ומניחים את השקית בתוך המים החמים למשך 20 דקות.
מכינים את הרולדה
1 מקציפים חלבונים ו”מקפלים” את קרם הפטיסייר לתערובת אחידה.
2 משטחים ע”ג תבנית ואופים בחום 170 מעלות, כ- 15 דקות עד להזהבה קלה.
מכינים את הקצפת
1 מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מרכיבים את הרולדה
1 מניחים את הרולדה ע”ג משטח העבודה.
2 מורחים שכבה של קרם פאטיסייר, ממרח שוקולד השחר, שכבה אחידה של הקצפת, מפזרים מעל את התותים ומגלגלים.
