שניצל וינאי של תמר ויקס

לקראת יום העצמאות האוסטרי החלטנו לפנק עם המתכון הקלאסי: שניצל וינאי עסיסי וטעים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 חתיכות בשר עגל פרוס דק (כל חתיכה 200 – 180 גרם)
1 כוס קמח
פירורי לחם
3 ביצים טרופות
1 כפית מלח
חמאה לטיגון /שמן
אופן הכנה
1 דופקים עם פטיש עץ, על כל פרוסת שניצל, עד שהבשר דק
2 ממליחים
3 מסדרים בצלחת עמוקה, ביצים טרופות, ובשתי צלחות שטוחות : קמח ופירורי לחם
4 מניחים את הבשר בקמח, משני הצדדים, ומנערים את שארית הקמח
5 מכניסים את הבשר המקומח לקערת הביצים, טובלים משני הצדדים ומעבירים לקערת פירורי הלחם
6 ממיסים חמאה במחבת, בכמות שתכסה אותה ובגובה של 1 סנטימטר
7 כשהחמאה חמה, מכניסים את השניצל ומטגנים עד הזהבה
8 מוציאים ומניחים על צלחת גדולה ומקשטים ב¼ לימון
9 אפשר להוסיף לפירורי הלחם מעט פפריקה אדומה מתוקה
שניצל וינאי של תמר ויקס
שניצל וינאי של תמר ויקס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות