סיור קולינרי ברמת הגולן – פרויקט "לבן אדום"

סדרת כתבות על קולינריה ישראלית. והפעם אנחנו ברמת הגולן. מוכנים? יוצאים לדרך – גאים להציג את פרויקט "לבן אדום"

הפעם בסדרת הכתבות שלנו, אנחנו ברמת הגולן.

התחלנו בישוב הדרוזי מג'דל שמס באירוח דרוזי אותנטי שם זכינו לאירוח מדהים וחם שכלל את מיטב האוכל הדרוזי.

קרדיט: y-travel
קרדיט: y-travel

משם המשכנו לשוק ברכת רם. בשוק ניתן למצוא תפוחים ודובדבנים וכל מה שגדל באזור.

קרדיט: y-travel

5 דקות משם למרגלות האגם ממוקמת מסעדת טי בון  שידוע בבשרים איכותיים ובעיקר בנוף מושלם. 

קרדיט: y-travel
הנוף הנשקף ממסעדת טי בון. קרדיט: y-travel

סיימנו את היום הראשון והגיע הזמן לנוח, ואם לנוח אז במלון עין זיוון שמציע בקתות מפנקות ומגוונות הממוקמות במרחבים הירוקים של הקיבוץ. גולת הכותרת של הביקור הייתה ארוחת בוקר מפנקת במיוחד .

קרדיט: y-travel
מלון עין זיוון . קרדיט: y-travel
קרדיט: y-travel

אחרי מנוחה טובה המשיכו במסע הקולינרי שלנו למקום מיוחד באמת. אירוח בביתו של השף היושב מדובר בגיא וליאת עזרי המארחים בביתם ארוחות גורמה יחודיות. מדובר ב- 8 מנות שגיא מגיש תוך כדי שהוא מספר את סיפור חייו המרתקים. היה מושלם .

קרדיט: y-travel
קרדיט: y-travel
קרדיט: y-travel
אירוח בביתם של גיא וליאת עזרי קרדיט: y-travel

אין כמו לסיים עם יין טוב, אז הדרמנו למושב כנף המשקיף לכנרת, ליקב סקוריה שמציע סיור ביקב ,טעימות של יין וגבינות וסדנת ריחות מפתיעה .

יקב סקוריה. קרדיט: y-travel
יקב סקוריה. קרדיט: y-travel

הגענו לסיום של יומיים טעימים במיוחד ברמת הגולן . נתראה בפרק הבא.

**הכתבה היא החלק מפרויקט "לבן אדום" של y travel – יוצרי תוכן מטיילים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות